ISO 11816-2:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٢ يناير ٢٠٢٤
Milk and milk products — Determination of alkaline phosphatase activity — Part 2: Fluorimetric method for cheese
ملفات الوثيقة ISO 11816-2:2024
الإنجليزية
16 صفحات
الإصدار الحالي
40.15 BHD
مجال الوثيقة ISO 11816-2:2024
This document specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP) (EC 3.1.3.1) activity in cheese.
This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply (see Clause 7).
The instrument used for the determination of ALP can read activities in the supernatant up to 7 000 milliunits per litre (mU/kg).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO/TR 5914:2024
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Rolling stock — Interior passive safety
ISO 115:2024
مواصفة قياسية دولية
Unalloyed aluminium ingots for remelting — Classification and composition
ISO 12129-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Plain bearings — Tolerances — Part 1: Fits
ISO 19702:2024
مواصفة قياسية دولية
Sampling and analysis of toxic gases and vapours in fire effluents using Fourier Transform Infrared (FTIR) spectroscopy